Иззеха близо половин килограм наркотици при проведена спецоперация в столицата съобщиха от МВР. На

...
Иззеха близо половин килограм наркотици при проведена спецоперация в столицата съобщиха от МВР. На
Коментари Харесай

Иззеха близо половин килограм наркотици при проведена спецоперация в столицата

Иззеха близо половин кг наркотици при проведена спецоперация в столицата оповестиха от Министерство на вътрешните работи. На 18 февруари, в региона на бул. " Цариградско шосе “, автопатрул на Седмо районно управление (на МВР) подхванал инспекция на мъж със подозрително държание. Установена била самоличността му - 41-годишен столичанин, от който при обиска били конфискувани 5 пакетчета с бяло прахообразно вещество и 2 пакетчета с таблетки. В паркиран наоколо автомобил, ключът за който бил у проверявания, униформените намерили още 5 пликчета с тревиста маса и полиетиленов плик с таблетки. 

Минути по-късно, наоколо до колата, те засекли двама мъже - на 30 и 53 години, с голям брой криминалистически регистрации, а при осъществените им обиски били открити още 62 пликчета с прахообразно вещество и 98 таблетки. Последвало претършуване и на адрес, населяван от 41- годишния, откъдето служителите на реда иззели няколко пликчета с тревиста маса и електронна везна. 

Резултатът от направената експертна информация посочил, че веществата – близо половин кг, са марихуана, кокаин и метамфетамин, а точните количества са в развой на определяне. След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура тримата са привлечени като обвинени за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложени са им ограничения за неотклонение " задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР